PIM COFFEE, SANDWICHES & VINTAGE

PIM COFFEE, SANDWICHES & VINTAGE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pim Coffee, Sandwiches & Vintage. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 13:19 Verschrikkelijk wat ik kreeg blauwe bessen waren beschimmeld je kreeg in een bak alsof je rijst of noudles aan het eten was ju orange kreeg je in een koffie beker!!!
17 mrt 2022 om 9:49 Delivery was late but that was due to a system priblem with thuisbezorgd. Food was delicious !
6 mrt 2022 om 16:10 It took around 80min to get my croissants and then I got my order without!
12 feb 2022 om 16:18 Ze zitten om de hoek dus dat alles nog lekker warm was vind ik niet bijzonder, maar ik vind het eten hier altijd superlekker, ook als ze het bezorgen doen ze hun best om het mooi op te maken.
7 feb 2022 om 14:35 Geweldig! Zeker voor de lunch hebben wij weinig bezorgaanbod en al helemaal niet van dit niveau. Broodjes waren zalig, voedzaam en diurzaam verpakt. Dieetwensen zijn netjes verwerkt. Tijdige en vriendelijke bezorging. Absoluut voor herhaling vatbaar!
20 jan 2022 om 16:21 Superlekkere, rijk belegde broodjes! Bezorging op zich keurig, duurt alleen wel eventjes.
2 jan 2022 om 17:34 Ik had om 14.40 besteld en kreef om 16.28 mijn bestelling. Ipv een kate lunch werd het vroeg avond eten. Jammer... het eten was dan wel weer erg lekker, maar die wachttijd heb ik er niet meer voor over
2 okt 2021 om 17:13 Heerlijk broodje!
24 jul 2021 om 19:51 Broodje kip blt met bruin brood is echt een aanrader!
1 jul 2021 om 17:18 Teleurgesteld NIx meer toe toevoegen
6 mei 2021 om 18:28 Pim is one of my favorite places in the neighborhood, so unfortunately I have to say that the size of the smoothie is really disappointing, especially for the high price. Sandwiches were excellent.
19 jan 2021 om 17:10 Het eten was er super snel en was heerlijk. Alleen had de Spicy chicken wel iets meer Spicy verwacht. Maar dat is persoonlijk uiteraard. Verder was de geitenkaas tosti, wentelteefjes met crispy bacon delicious!